Het Restaurant

Het restaurant biedt plaats aan ca. 60 personen. Als er sprake is van een groter gezelschap dan kan het restaurant tot 110 personen ontvangen. Tevens hebben wij een aangebouwde serre voorzien van een loungehoek en authentieke open haard waar u heerlijk kunt loungen. Heeft u lekker gegeten maar geen haast dan kunt u daar onder het genot van een heerlijke cappuccino nog even gezellig natafelen. In de zomer kunt u gezellig op de patio eten. Ons terras, dat lekker beschut is van de straat, bied plaats aan circa 40 personen.

 

images

Onze Keuken

Traditioneel Balkan met een knipoog naar de mediterrane keuken

De Balkan is een schiereiland dat bestaat uit een aantal verschillende landen met ieder zijn eigen specialiteiten. Hierdoor hebben wij dus een zeer gevarieerde dinerkaart. U kunt bij ons genieten van heerlijke geflambeerde vleesschotels, verschillende premium vleesgerechten waaronder heerlijke steaks alsmede een verscheidenheid aan visgerechten. Ook denken wij aan de vegetariërs en aan de kids. Zo hebben wij verschillende vegetarische gerechten op de kaart staan en hebben wij altijd een aantal gerechten voor de kleine eter.

Meat with a story: Hereford

Omdat wij aan onze gasten een (h)eerlijk stuk vlees willen serveren maken wij uitsluitend gebruik van grasgevoerd weiderund van het Hereford ras. Hereford-vee is synoniem aan het produceren van het hoogwaardigste rundvlees ter wereld. De rode ossen en vaarzen met hun kenmerkende witte koppen zorgen al eeuwenlang voor heerlijk rundvlees  op eettafels. Het Hereford vee kan vrijelijk zwerven over uitgestrekte weidegrond en grazen van het sappige groene gras, wat zorgt voor een magnifieke marmering die een smaak oplevert om te savoureren en een heerlijke sappigheid die maar weinige andere soorten kunnen evenaren.